Shopping Cart

Nu ai niciun produs în coș.

Desfundare canalizare

Desfundari canalizari

Societatea Galaxy Termo Trading ofera servicii de desfundare canalizare cu personal de specialitate si utilaje de ultima generatie.

Va punem la dispozitie intreaga gama de servicii de desfundari. Fie ca este vorba de coloana de evacuare din blocul tau sau de o simpla desfundare de chiuveta avem cei mai bun instalatori specializati in desfundari. Desfundam: coloane de scurgere, tevi, conducte, WC, bideuri, chiuvete, cazi sau scurgeri in pardoseala. Mai pe scurt: desfundam orice!

Economistesti timp si bani

Intervenim rapid in Arges, Pitesti, Bucuresti si Ilfov. Preturi fara concurenta. Lucrari garantate.

Echipamente profesioniste

O echipa profesionista se recunoaste dupa echipamentele folosite. Avem cele mai performante echipamente de desfundare canalizare / tevi.

Atunci cand ai o problema de desfundare canalizare si intreaga instalatie de evacuare a reziduurilor functioneaza corect, nici nu ne dam seama de existenta lor. Insa, daca ceva nu mai corespunde cerintelor de functionare, cu siguranta vom realiza cat de importanta este reteaua de evacuare a apei, a deseurilor reziduale si desfundarea canalizarii. Pentru ca defectarea lor vine cu un real disconfort.

Din fericire, in ziua de azi putem alege dintr-o lista lunga intre mai multe firme specializate in servicii de desfundare canalizare, tevi, conducte sau coloane. Deci avem posibilitatea sa gasim specialisti in desfundare canalizare.

Mai mult, sunt firme care ofera acest serviciu non-stop sau chiar in regim de urgenta! Pentru ca da, se poate intampla ca desfundarea canalizarii sa devina o urgentaAveti nevoie de mai multe informatii?

Va stam la dispozitie cu consultanta specializata pentru toate serviciile oferite de noi

Telefon

Email:

comercial@ecofose.ro

Adresa:

Str. Targul din vale, Nr. 56, Pitesti


Simptome si cauze care necesita desfundarea canalizarii


Simptomele sunt vizibile cu ochiul liber de fiecare data, pentru ca apa sau reziduurile domestice refuleaza fie in interiorul bailor si a bucatariilor, fie in subsolurile imobilelor, fie pe carosabil. Cauzele pot fi variate si vom incerca sa trecem in revista cateva dintre acestea.

Pe teava de canalizare din beton s-au depus mal si alte reziduuri

canalizarea va refula mai ales in conditii de precipitatii abundente. Se poate curata cu jet de apa sub presiune, dar, cel mai bine, ar fi sa contactati serviciile echipelor de interventie la care vor veni cu o masina speciala pentru decolmatarea si desfundarea canalizarilor

Refularea apelor reziduale la subsolul imobilelor se poate produce si in conditiile de precipitatii abundente, cand instalatia de ape pluviale nu mai face fata.

Blocaje, fisuri sau alte avarii in instalatia de canalizare

aca instalatia de canalizare este racordata la o pompa, e posibil sa se fi defectat pompa.

Mai pot fi blocaje pe derivatiile conductelor instalatie datorate unor lucrari sau interventiilor pompierilor.

Preturi desfundare canalizare


Preturile sunt in functie de complexitatea lucrarii. Putem efectua lucrari de:

  • desfundari canalizare cu sarpe electric si intretinere canalizare
  • desfundari canalizare cu autospeciale de inalta presiune, folosind o presiune de maxim 180 de bari care indeparteaza cele mai dificile reziduuri de pe coloanele de scurgere. Aceasta procedura este utila pentru tevi cu diametrul de minim 25 de mm.
  • vidanjare ape reziduale, grasimi sau vidanjare ecologica
  • desfundare canal si curatare, desfundare tevi cu vidanje
  • spalari piscine
  • decolmatare, curatare, transbordare

Sunt situatii in care subsolurile blocurilor sunt inundate – cu ape reziduale sau chiar ape negre – vecinii trebuie sa se mobilizeze si sa remedieze, impreuna problema.

De cele mai multe ori este nevoie de desfundarea canalizarii care tine de scara respectiva, si atunci se apeleaza la serviciile oferite de firmele de desfundare canalizari, care vin cu o masina speciala destinata desfundarii si vidanjarii canalizarilor si a foselor septice.