Shopping Cart

Nu ai niciun produs în coș.

Despre noi

Suntem o societate cu capital privat integral romanesc si ne ocupam cu activitati de consultanta, proiectare, import, distributie, comercializare, puneri in functiune, service pentru urmatoarele echipamente: fose septice ecologice, instalatii mari pentru epurarea apelor, sisteme de epurare NTPA 001, accesorii sisteme de epurare, separatoare de uleiuri, separatoare de uleiuri cu filtru de coalescenta, separatoare de grasimi, rezervoare de suprafata, rezervoare de mari dimensiuni, rezervoare subterane, vase decorative, bioactivatori, pompe si hidrofoare, dedurizatoare industriale, dedurizatoare rezidentiale, tubulatura si fitinguri din PEHD, tubulatura si fitinguri din PVC, electropompe, camine, motopompe, mixere, sisteme de aerare, suflante, compresoare, generatoare de ultraviolete, statii compacte de epurare ape uzate, echipamente de tratare a namolului din statii de epurare (deshidratare, uscare).

S.C. Galaxy Termo Trading S.R.L. lucreaza in proiecte de protectia mediului, mai ales in domeniul: epurarii apelor uzate si tratarii apei brute.

Promoveaza si instaleaza in Romania echipamente de cea mai buna calitate, echipamente care ajuta la indeplinirea standardelor europene privind protectia mediului.Pentru toate echipamentele enumerate, Galaxy Termo Trading asigura asitenta tehnica pentru montaj in instalatie si punere in functiune.

Proiectare

Galaxy Termo Trading poate oferi nu numai echipamente, ci si solutii la cheie, adaptate la specificul clientului. In acest scop, Galaxy Termo Trading poate oferi servicii de proiectare de statii de pompare in cadrul sistemelor de alimentare cu apa, statii de pompare ape uzate, statii de epurare biologica a apelor uzate. Poiectele realizate de Galaxy Termo Trading se refera la echipamentele si instalatiile care intra in obiectul de activitate al firmei noastre si pot fi integrate in proiectele de ansamblu ale clientului.

Ofertare-livrare echipamente si servicii

Pe baza caracteristicilor dorite de client sau stabilite de un proiectant, departamentul de ofertare din cadrul Galaxy Termo Trading alege echipamentele potrivite si serviciile aferente, intocmeste ofertele tehnice si comerciale si negociaza contractele cu beneficiarii si livreaza echipamentele.

Service

Departamentul service desfasoara activitati de

  • operatii efective de montaj si punere in functiune a echipamentelor;
  • asistenta tehnica la montaj (A.T.M.);
  • asistenta tehnica la punere in functiune (P.I.F.);
  • probe in sarcina si probe de anduranta in instalatia beneficiarului sau in standul de probe;
  • service si piese de schimb in perioada de garantie si post-garantie (intretinere si reparatii);
  • reparatii ale echipamentelor.

De ce noi?


Pentru ca avem o experienta de peste 15 ani si suntem lideri in zona Muntenia.
Pentru ca avem un portofoliu de lucrari care ne recomanda.
Pentru ca dam dovada de seriozitate si profesionalism.

Responsabilitate fata de mediu

In conformitate cu legile in vigoare si cu responsabilitate fata de mediu, societatea noastra este certificata ISO 14001 precum si ISO 9001 .

Ne straduim sa va oferim cele mai noi tehnologii pentru ca dumneavoastra sa puteti beneficia de un mediu inconjurator curat si sigur.

Totodata, va putem indruma catre modalitati de profit obtinute in mod pasiv din activitati de protectia mediului.