Shopping Cart

Nu ai niciun produs în coș.

Asistență tehnică pe șantier

Consultanta de specialitate

Firma noastră oferă servicii de asistență tehnică pe șantier, pentru verificarea curentă a calității execuției lucrărilor de montaj/punere în funcțiune, și a modului de respectare a normelor de instalare.

Asistența tehnică montaj/ punere în funcțiune pe șantier este o misiune stabilită contractual între beneficiar și vânzător și are ca scop verificarea curentă a calității execuției lucrărilor de montaj/punere în funcțiune și a modului de respectare a normelor de instalare și a instrucțiunilor de montaj, acestea fiind prevăzute pe baza unui contract de asistență tehnică montaj remunerat.

Contractul de asistenta tehnica montaj/punere în funcțiune este necesar atunci când beneficiarul dorește prezenta echipei tehnice în teren, în situația în care montajul este efectuat în regie proprie sau de o firmă terța și nu de Galaxy Termo Trading Srl.

Asistenta tehnica montaj – gratuit

Acest serviciu gratuit îl oferim telefonic pentru a veni în sprijinul beneficiarului cu indicațiile necesare unui montaj corect . Acest serviciu poate fi oferit atât telefonic cat și pe email.Aveti nevoie de mai multe informatii?

Va stam la dispozitie cu consultanta specializata pentru toate serviciile oferite de noi

Telefon

Email:

comercial@ecofose.ro

Adresa:

Str. Targul din vale, Nr. 56, Pitesti